Délmagyarország

A Délmagyarország a legrégebbi, mégis folyamatosan megújuló megyei napilap, 1910. május 22. óta része mindennapjainknak, így tapasztalatokban messze a leggazdagabb Csongrád megyei médium.

Délmagyarország

Kollégáink a megye minden pontján jelen vannak, ahol történik valami. Szegedi és megyei kiadásunknak köszönhetően mindenhol arról olvashatnak az emberek, ami a közvetlen környezetükben fontos, ami ott helyben befolyásolja az életüket.

Egyedülálló módon a Délmagyarország összesen hétféle magazinnal is megajándékozza olvasóit az alábbi témákban

A Délmagyarország internetes portálja a Delmagyar.hu. Folyamatosan frissülő oldalunkon mindig megtalálhatóak Csongrád megye, Magyarország és a nagyvilág legfrissebb és legfontosabb hírei logikus, áttekinthető, felhasználóbarát szerkesztésben. Ha arra kíváncsi, ami az Ön közvetlen környezetében történt, városra is kereshet. Ha bizonyos téma (sport, bulvár, egészség-életmód, gazdaság, autos világ, programok) érdekli, akkor is könnyen megtalálja ezeket.

Ezeken túl számtalan galéria, eseményfotó, bulifotó, video várja az olvasót, de hírportálunk állandó interaktív elemei közé tartoznak a szavazások, kvízjátékok, különböző, pl. KRESZ- vagy nyelvi tesztek. Közösségi oldalainkon nem csak témajavaslatokat tehetnek olvasóink, de cikkeinkel kapcsolatos véleményüket is kifejthetik. És természetesen örömmel várjuk és mutatjuk meg az olvasóink által beküldött fotókat is.

De, hogy biztos megkapja lapját és kényelmesen olvashassa, fizessen elő itt.

A Délmagyarországnál büszkék vagyunk a múltunkra, a jelenünkre és a jövőnkre. Büszkék arra, hogy…

  • 1910. óta szolgálhatjuk a csongrád megyei embereket,
  • piacvezetők vagyunk és mi vagyunk Csongrád megye elsődleges tájékozódási forrása,
  • a megye legerősebb és legismertebb márkája a miénk,
  • napilapunkon és hírportálunkon túl is széles termékpalettát kínálunk azoknak a vállalkozásoknak, akik a megyében élő vásárlókat szeretnék megcélozni,
  • a válság éveiben is fejlesztettünk, és nem leépítettük a termékeinket,
  • tapasztalt és lojális kollégák segítik egymás munkáját minden egyes nap,
  • innovatív megoldásainknak köszönhetően új területeken is jelent vagyunk, e-kereskedelem, rendezvény vagy mobilkommunikációban.