Bors

A Bors országos terjesztésű szórakoztató napilap, a hét minden napján felhőtlen szórakozást,  tartalmas kikapcsolódást kínál olvasóinak.

Bors

A legfontosabb napi aktualitások mellett beszámolunk a nagyvilág híreiről, bepillantást engedünk a hazai és nemzetközi sztárok hétköznapjaiba, követjük a politikai történéseket és ott vagyunk minden sporteseményen.

A Bors szókimondó, néha kicsit csípős. Az olvasó megkap mindent: szórakoztatást és hasznos információkat, praktikus ötleteket. A Bors egyedülálló abban, hogy mindennap különböző tematikájú magazin melléklettel jelenik meg:  

Állandó magazinjaink mellett alkalmi mellékletekkel is erősítjük a lapot: krimi és romantikus melléklet, Eb-magazin, Tetthely stb.

A nyomtatott kiadásnál is több tartalom található internetes híroldalunkon, a folyamatosan frissülő BorsOnline-on. Minden platformon jelen vagyunk: a borsonline.hu mobilon is elérhető, ahol elsőként értesülhet arról, hogy mi éppen a „breaking news”.

A Bors márka kiterjesztéseként 2015-től jelenik meg havi magazinunk, a Bors Extra, így a havilapok piacán is a legtöbb tartalmat kínáljuk a vásárlóinknak. A hagyományos sztármagazinokhoz képest a Bors Extra témáinak skálája sokkal szélesebb.

Az éppen népszerű sztárokon kívül a valódi értékeket képviselő, közismert személyiségekkel is készítünk interjúkat, és sok, a napi életünket megkönnyítő ötlettel, hasznos információval szolgálunk. A magazin a közkedvelt rejtvénymellékleten kívül – új színfoltként – kriminovellákat is tartalmaz.

Hogy biztos megkapja lapját és kényelmesen olvashassa mindennap,  előfizetését megrendelheti itt!

A Bors szerkesztőségében büszkék vagyunk arra, hogy az ország második legnagyobb példányszámú fizetős napilapját állítjuk elő. Sikerünk receptje hitvallásunkban rejlik: több kell az átlagosnál! A Bors munkatársai ezért dolgoznak.