A Lapcom Zrt. nyomdai technológiájának alapját az 1995-ben újonnan telepített, majd 2008-ban kibővített Goss Universal 45 nyomdagép, valamint Magyarország legújabb újságnyomó gépe, a 2008-ban Szegedre telepített MAN Uniset 75 nyomógép adják.

Cégünk immár több mint 20 éve nyomtat magas minőségben országos és regionális napilapokat, hetilapokat, folyóiratokat, de képesek vagyunk magazin minőségű termékek előállítására is 36-80 g/m2-ig terjedően, újságnyomó papírok mellett akár felületkezelt, SC, LWC és MWC papírokon is.

Az anyagok fogadása elektronikus úton, a formakészítés AGFA gyártmányú CtP levilágítókon történik. Gépeink magas felszereltségének köszönhetően online irkafűzésre, gerincragasztásra és vágásra van lehetőség, emellett nagyobb terjedelmű, borítóval ellátott irkafűzött kiadványok kivitelezése is lehetséges Müller Martini kötészeti gépeinken.

Mindkét nyomdánk évente ISO auditon esnek át, így a megrendelőink a nyugodtak lehetnek a garantált minőség felől, a környeztettudatos fenntartható működés mellett.

A győri és szegedi nyomdában  büszkék vagyunk arra, hogy Magyarország egyik legjobb szakmai csapatában dolgozhatunk, és sok partnerünk évről évre minket választ rugalmasságunk, megbízhatóságunk és minőségi gyártás és ügyfélkiszolgálás miatt. Tudjuk és érezzük annak felelősségét, hogy a gondolat nálunk válik megfoghatóvá.