A Lapcom Zrt. az egyik legizgalmasabb médiavállalat Magyarországon. Az innováció nem egy szlogen, az csapatainkban rejlik. Nemcsak médiatermékeket, de üzleti és műszaki innovációs lehetőségeket is keresünk, alkotunk.

A mindennapjaink azzal telnek, hogy a világ legszínesebb, legfontosabb történéseit összeszedjük és olvasóinknak tálaljuk. Leírjuk, lefotózzuk, kinyomtatjuk vagy elküldjük mobiltelefonra.

A társadalmi felelősségvállalás nem egy kiegészítő tevékenység, az nálunk a fő profil. Fenntartható üzleti konstrukcióban, jó ügyeket szolgálunk azzal, hogy hiteles és szórakoztató tartalmat állítunk elő, és környezettudatosan megbízható ellenőrzött körülmények között nyomtatunk és szolgáltatunk.

Szerkesztőségeink a legnagyobb önállóság és szabadság mellett dolgozhatnak. Az olvasók szolgálata az elsőszámú prioritás.

Üzleti oldaról a hiteles és fenntartható, nyer-nyer partnerségekben hiszünk, ezért fontos, hogy akár hirdető, akár nyomdai partnerünkről legyen szó, mindig az igényei szerinti megoldást találjuk meg, hogy legközelebb is partnereink között tudhassuk.

De ezt a színvonalat csak egyéni teljesítmények útján, folyamatos fejlődés mellett, csak úgy lehet elérni, ha munkatársaink biztonságban, kreatív alkotó közösségben és őszinte munkatársi kapcsolatban dolgoznak.

Legyen Ön is csapatunk tagja, jelentkezzen állásajánlatainkra, vagy töltse fel önéletrajzát adatbázisunkba, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot.