Bemutatkozás

A Lapcom Zrt. Magyarország egyik legstabilabb és legdinamikusabban fejlődő médiavállalkozása, meghatározó szerepet játszunk a nyomtatott sajtóban és a digitális tartalom szolgáltatói piacon. Sikerünk a folyamatos innovációnak, rugalmasságnak, gyors alkalmazkodókészségnek, az olvasói felhasználói-partneri igényekhez igazodó teljes körű kiszolgálásnak köszönhető.

Több mint 100 újságíró dolgozik nálunk nap mint nap azon, hogy olyan kiadványokat készítsünk, amelyek hiteles, hasznos és szórakoztató tartalmaikkal elválaszthatatlan része olvasóink mindennapjainak.

A lapkiadó üzletág magába foglalja a Bors országos napilapot, amely a hét minden napján megjelenik, és a szórakoztató lap szegmensben megkerülhetetlen kiadványunk. A Kisalföld – amely egyébként Magyarország legnagyobb példányszámban értékesített regionális napilapja, példányszámával megelőzi az összes országos közéleti – minőségi – lap példányszámát is. A Délmagyarország napilap, mint az ország legrégebbi regionális lapja a térség vezető médiaterméke, Csongrád megye piacvezető napilapja. Fizetős nyomtatott termékeink naponta 160 000 példányban kelnek el és több mint 600 000 olvasóval büszkélkedhetnek.

A digitális területen is meghatározó szereplők vagyunk. A kisalfold.hu, a delmagyar.hu és a borsonline.hu híroldalak együttesen naponta mintegy 170 000 egyedi látogatót vonzanak, és nem csak a hírszolgáltatással. 

Digitális szolgáltatásaink között az ingatlanbazar.hu mint kereskedelmi portál a szegmens második legnagyobb szereplője, ezáltal kereskedőknek és lakáskeresőknek megkerülhetetlen.

A digitális térben legújabb fejlesztésünk a Frappé mobilapplikáció, amivel regionális szinten kapcsoljuk össze a vendéglátó, programajánló helyeket az élménykeresőkkel.

Két nagy nyomdánk gyártási kapacitása elegendő, hogy a saját napilap termékeink mellett még számos partner nyomdai kéréseinek is eleget tudjunk tenni. Gépeinkkel nem csak napilap minőségben (coldset), hanem Szegeden magazin (heatset) minőségben is tudunk kiadványokat gyártani. Így nálunk készülnek a legnagyobb példányszámú tv-magazinok is, de több mint 80 más kiadványt is mi nyomtatunk három műszakban több mint 60 nyomdai munkatársunk elkötelezett munkájával. A lapkészítés és nyomtatás mellett saját előfizetői lapterjesztő rendszerrel rendelkezünk, így szinte minden háztartással kapcsolatunk van, ezt saját call-center tevékenység is támogatja.

Termékeink sikerét visszaigazolja, hogy üzleti partnereink is elsődleges megoldásként lapjainkat választják kommunikációs felületnek üzleti hirdetéseik elhelyezésére. Budapest mellett „megyéinkben” minden nagyobb városban képviseletünk van, és személyes tanácsadóhálózatunk egyedi komplex hirdetési megoldásokat alakítanak ki az ügyféligények szerint.

Sikerünket vállalati kultúránknak, munkatársainkra alapozott folyamatos innovációnak, rugalmasságnak, gyors alkalmazkodókészségnek, az olvasói, felhasználói, partneri igényekhez igazodó teljes körű kiszolgálásnak köszönhetjük.