Amint kiváltásra került egy karszalag, máris a tulajdonosa kezében landolt lapunk négyoldalas kiadványa, amely kimondottan a SZIN50-re készült programmal és térképpel felturbózva, hogy megkönnyítse a résztvevők mindennapjait.

Nem hagytuk, hogy nélkülünk induljon a fesztiválozók napja! A SZIN-ezők szavaival élve, „Délmagyar-menüvel” kedveskedtünk a standunknál. Minden egyes napilap megvásárlása után croissant és kávé járt ajándékba. Mindez elfogyasztására igyekeztünk megteremteni egy különleges pihenősarkot. Körülbelül 2600 Délmagyarból készült ülőkén kávézhattak a Szegedi Ifjúsági Napok résztvevői. Munkatársaink egy hét alatt tervezték meg és rakták össze az ülőalkalmatosságot, egy délutánon át tekercselték és kötegelték hozzá napilapunk és magazinjaink számait. Az újrahasznosítás e nem mindennapi módjához 5-6 kolléga együttműködésére volt szükség, de mindannyiójuk szerint megérte a fáradozást.

… egy hatalmas Retro Party-val bezárólag.

A Délmagyarország sztárvendége, Dévényi Tibi bácsi, a legendás pöttyös labdát dobáló műsorvezető szórakoztatta szombat este a SZIN látogatóit a Tisza Gyöngyében. Tibi bácsi aranyos volt, sokat mesélt a karrierjéről a lapunknak adott exkluzív interjújában. A lemezlovas mesélt nekünk a retróról, az első SZIN-ről, és még a csajozós szövegéről is kifaggattuk. Tibi bácsi a Dj pult mögött kijelentette, szerinte Guinness-rekord, hogy ötven évvel ezelőtt is itt volt, és most is ő keveri a zenét.

Köszönjük, hogy a Délmagyarországgal tartottatok! 

Találkozzunk jövőre is, és kezdjük meg együtt a következő 50 évet!