A Bors hétvégi száma 10 új rovattal és 15 oldalnyi friss tartalommal született újjá. Az olvasóink körében legnépszerűbbnek számító témákat – úgymint sztárinterjú, aranyat köptek, retró krimi, Top7, autó-motor, sport, skandináv rejtvény, horoszkóp – azonban megtartotta a lap, hogy hűséges vásárlóinknak se legyen hiányérzete.

Reményeink szerint a szombaton és vasárnap kapható Vasárnapi Borsban az egész család talál majd izgalmas olvasnivalót az újdonságok között is. A fiataloknak több humorral, a program- és túraajánlóval, a legfrissebb sztárpletykákkal és hétköznapi hőseink bemutatásával igyekszünk kedvet csinálni a lapozgatáshoz. A nőknek gasztro rovatunkkal a vasárnapi ebédhez igyekszünk tippet adni, emellett életmód és egészségvédő tanácsokkal, egy kis misztikummal – ezotéria blokk –, valamint tévés-ajánlókkal próbáljuk levenni őket a lábukról. A férfiaknak pedig az izgalmas sport-interjúk és a családi autó költségkímélő karbantartására tett javaslatok mellett egy kis borzongást (retró krimi) kínálunk, heti riportunkban pedig olyan témákat járunk körbe, amire mindig is kíváncsiak voltak, csak eddig nem volt idejük, vagy módjuk utánajárni.

Kis csapatunk nevében remélem, hogy a megújult Vasárnapi Borsot olvasóink úgy szeretik majd, mint amilyen örömmel mi írjuk.

Csanálosi Beáta

Vasárnapi Bors

Felelős szerkesztő