A könyvszalonon ismét bebizonyosodott, hogy legújabb kiadványaink mellett olvasóink és a látogatók továbbra is keresik a régebbi, nagy sikert aratott könyveinket is.

November 16-18. között rendezték meg  18. alkalommal a Győri Könyvszalont, amelyen a Kisalföld is részt vett. Nemcsak kiállítóként voltunk jelen régi és új kiadványainkkal, de itt mutatkozott be szakácskönyvsorozatunk legújabb, a Kisalföld receptjei 19.: Kedvenc Ízeink háziasan című könyvünk. A könyvszalonon ismét bebizonyosodott, hogy legújabb kiadványaink mellett olvasóink és a látogatók továbbra is keresik a régebbi, nagy sikert aratott könyveinket is.  

Természetesen a legkeresettebb új szakácskönyvünk volt, amelybe 150 ínycsiklandó recept került reggelitől a vacsoráig, adalékanyagoktól mentesen a család egészségéért. Új szakácskönyvünkben összegyűjtöttük a kedvenc alapanyagok házilag elkészíthető receptjeit, valamint segítséget nyújtunk a leggyakrabban vásárolt élelmiszerek adalékanyagok nélküli elkészítéséhez is, bízva abban, hogy a könyvben lévő táplálkozási iránymutatással hozzájárulunk a családok életminőségének javításához.

Hasonlóan népszerű volt egyedülálló útikalauz-sorozatunk legújabb kötete, a Top 50 látnivaló a Balaton-felvidéken, melyet az elmúlt évben kiadott Top 50 látnivaló a Kisalföldön kiadványunk sikere ihletett. A könyvben elkalauzoljuk olvasóinkat a Bakonyon áthaladva a Balaton északi partján, feltérképeztük a rövid autózással elérhető kirándulóhelyeket. A látnivalók összeállítása során törekedtünk a változatosságra, 10 fejezetbe csoportosítottuk a legfontosabb úticélokat: ajánlunk élményprogramokat, természeti kincseket és történelmi emlékeket is. A kiadányban a gasztronómiára is nagy hangsúlyt fektettünk, ajánlunk megbízható vendéglátóhelyeket és szálláslehetőségeket is. Mivel Magyarország egyik leggazdagabb borvidékén járunk, így nélkülözhetetlennek tartottunk szót ejteni a legnevesebb borászatokról és az általuk kínált turisztikai lehetőségekről. Reméljük kiadványunkat nemcsak forgatják olvasóink, hanem segítségével többen fel is fedezik az Észak-Balatoni régiót.