A Jóakarat hídján az elmúlt karácsonykor hetvenkét család sétálhatott végig. Ahhoz, hogy egy picivel több étel kerüljön az ünnepi asztalra, hogy néhány ajándékkal több kerülhessen a fenyő alá, az olvasóink közül közel 5500-an járultak hozzá pénzadománnyal, összességében 11 millió forintot áldozva Márton püspök példájának.

Újra itt volt Szent Márton napja és a Lapcom Média Alapítványa, a Jóakarat hídja ismét várja az olvasók szeretetforintjait, amivel idén is több tucat család karácsonyát tudjuk szebbé, melegebbé tenni. Szerkesztőségünk vállalja, hogy a most beérkező forintokat környezettanulmány készítése után a Kisalföld nyilvánosságával eljuttatja az önhibájukon kívül nehéz helyzetbe került családoknak. Előfizetőink minden beérkező forint útját nyomon követhetik, hiszen rendszeresen beszámolunk az újságban a kifizetésekről. Az alapítványban végzett munkát lapunk munkatársai továbbra is a társadalmi felelősségvállalás részének tekintik, kiadónk pedig a Kisalföldbe fűzött sárga csekkek költségét ezúttal is magára vállalja, ezért az alapítványnak csak banki költsége keletkezik.

Az adventi időszakban csendben számot vetünk éves tetteinkkel. Elcsendesedünk, bizakodva, várakozással telve nézzük a hetente kigyulladó adventi gyertyák fényét. Gondoljunk ilyenkor azokra is, akiknek nélkülözniük kell az otthon melegét vagy az étel ízét. Tegyük közösen szebbé a rászorulók karácsonyát!

Ha támogatást adna vagy kérne 
A Lapcom Média Alapítvány várja a jóakarat forintjait. Adományaikat sárga csekken fizethetik be vagy átutalással, a 12096705-01312657-00100008-as számlaszámra is eljuttathatják hozzánk. Az alapítvány segítségét kérő olvasók jelentkezését a Kisalföld-szerkesztőség, 9021 Győr, Újlak utca 4/A postacímre vagy az alapitvany@kisalfold.hu e-mail-címre várjuk.