A Bors a napilapok piacán egyedülálló módon mindennap magazinmelléklettel jelenik meg. Az olvasók a napi hírek mellett rendszeresen kapnak plusz tartalmakat a hatféle magazinmellékletben. Ezek közül a Rejtvénymagazin a nagy kedvenc, de a Tv Magazin nélkül elképzelhetetlen a szerdai Bors. Azok sem csalódnak, akik recepteket keresnek a lapban, de a kertészkedés és barkácsolás szerelmeseinek is van magazinjuk. Gondoltak a női olvasókra, nekik készül a kéthetente péntekenként megjelenő Lilla. Az Egészségmagazin útmutatást ad a betegségek megelőzésére, illetve segítséget nyújt a kialakult betegségek alternatív kezeléséhez is. 

Ezek a magazinok nagyon sokféle érdeklődési kört igyekeznek lefedni, de a szerkesztőség célja, hogy még több és még változatosabb témákkal szórakoztassa a lap népes olvasótáborát. A 2018-as évben ezért minden hónapban megjelentettünk egy extra magazint. A megjelenés napján a Bors-vásárlók 3 lapot kaptak egyben, összesen 72 oldalnyi olvasnivalót vehettek a kezükbe. Az extra magazinok témáit szezonhoz igazítottuk, ilyen volt a Tavaszi megújulás vagy az Advent. Már visszatérő extra magazin a Csodatévő helyek és a Tetthely, ami ismét bebizonyította, hogy varázslatból és krimiből sosem elég. Telitalálat volt a Retro magazin, az olvasók imádták a régi sztárokról szóló történeteket, ahogy az Állati kedvencekben a kisállatokról szóló megható és hasznos írásokat.

A két ünnep között érdemes böngészni a Jövendőmondót, hogy megtudjuk, mire számíthatunk az új esztendőben.

Ígérhetjük, hogy 2019-ben is bőven adnunk izgalmas és változatos olvasnivalót extra magazinok formájában hűséges vásárlóinknak.