Új vezetőket neveztünk ki, a Kisalföld és a Délmagyarország napilapjainknál, a szerkesztőségi területek irányítására.

A Kisalföldnél új munkakör kialakításával, kinevezésre került Forgács Bernadett tartalomfejlesztésért felelős igazgató. Az új vezető elsődleges feladata, a Kisalföldnél, mint Magyarország legnagyobb példányszámú közéleti napilapjánál a tartalomfejlesztés, a napilap és online tartalomelőllítás folyamatának, fejlesztése irányítása, a lap vezető piaci pozíciójának megtartása.  

Bernadett pályafutása során több regionális lap irányításában szerzett tapasztalatot, munkáját újságíróként kezdte a Vas Népe napilapnál, később a Pannon Lapok Társaság reionális napilapjainak főszerkesztője volt, mostani kinevezését megelőzően az Inform Média három magyarországi valamint a nagyváradi Bihari Napló napilapok tartalomfejlesztési igazgatói pozícióját töltötte be.

A Kiaslaföld napilap főszerkesztői feladatait továbbra is az eddigi főszerkesztő Garamvölgyi Imre látja el, üzleti területek vezetője pedig Horváth László marad.

A Délmagyarország új főszerkesztőjének, Pósa Árpádot nevezték ki. A kinevezéssel a korábban is már alkalmazott  működési rend szerint – az újonnan kinevezett – főszerkesztő felel a napilap és az online tartalmakért.

Pósa Árpád több mint két évtizede dolgozik különböző szerkesztői, vezetői pozíciókban, legutóbb a HírTV online főszerkesztője volt. Ezt megelőzően a Fejér Megyei Hírlap, illetve a megyei napilapok mellékleteinek  főszerkesztőjeként dolgozott a Mediaworks-nél és a Pannon Lapok Társaságánál.

A főszerkesztői és üzleti vezetői feladatok szétválasztása után, Délmagyarország üzleti működéséért a kiadóvezetői feladatokat megtartó Bonifert Gábor kiadóvezető felel a jövőben is.

Az új vezetők feladata az is, hogy korábbi tapasztalatukra alapozva technológiai és gyártási szempontból új alapokra helyezzék a Lapcom regionális napilapjainak tartalom-előállítását, kiadását.

-/-