Az AV Investments Kft. ma bejelentette, hogy értékesítette leányvállalatát, a Lapcom Zrt. részvényeinek 100%-át tulajdonló Avalue Befektetési Kft-t.

Az AV Investments Kft. ma bejelentette, hogy értékesítette leányvállalatát, a Lapcom Zrt. részvényeinek 100%-át tulajdonló Avalue Befektetési Kft-t. Az Avalue az elmúlt egy évben tovább fejlesztette a Lapcomhoz tartozó újságokat és online kiadványokat, és büszke arra, hogy a társaság megőrizte meghatározó pozícióit a nyomtatott sajtóban, az internetes tartalom szolgáltatói piacon, valamint a nyomdai szektorban.  A csökkenő nyomtatott piacon mindhárom újság megőrizte pozícióját, a piaci átlaghoz képest jóval kisebb mértékben csökkentek a lapok értékesített példányszámai.

A Lapcom Magyarország egyik vezető médiavállalkozása, amely meghatározó pozíciókkal rendelkezik a nyomtatott sajtóban és az internetes tartalom szolgáltatói piacon, valamint a nyomdai szektorban. Fizetős nyomtatott termékei – Bors című országos napilap, a Délmagyarország című Csongrád megyei és a Kisalföld című Győr-Moson-Sopron megyei napilapokból – naponta 130 000 példányban kelnek el és több mint 600 000 olvasóval rendelkeznek. Digitális területen a kisalfold.hu, a delmagyar.hu és a borsonline.hu híroldalak együttesen naponta mintegy 250 000 egyedi látogatót vonzanak.

Budapest, 2018. november 28.