Hirdessen országosan!

Nyomtatott és online termékeinkkel rendkívül széles és hatékony elérést tudunk biztosítani. Ügyfeleink részére testreszabott egyedi integrált kommunikációs megoldásokat ajánlanak médiatanácsadó munkatársaink.

A Bors mintegy 323 000* olvasóhoz jut el naponta, és olvasóink az országos átlagot meghaladó mértékben (54%-ban) közép-, illetve felsőfokú végzettséggel rendelkeznek. A kutatások azt is igazolják, hogy hirdetésének hatékonysága nagyban annak köszönhető, hogy az Bors-olvasók közel negyede „AB” – azaz a magas kereseti és társadalmi – státuszt képviselnek.

A napilap mellékleteként tematikus tartalommal mellékletek jelennek meg, amelyek speciális tartalmakat biztosítanak, amihez partnereink célirányos hirdetéseit tematikus tartalom környezetében is elhelyezhetik.

A napilapunk mellett havonta megjelentetünk 40 000 példányban Bors Extra havi magazint, amivel olyan hirdetési és tartalmi lehetőséget kínálunk, hogy hosszabb távon, magazin minőségben tudják kereskedelmi üzeneteiket olvasóinkhoz juttatni, így biztos, hogy hirdetését többször is látják.

Országos hirdetést a Bors, a Kisalföld és a Délmagyarország napilapjaink együttes alkalmazásával akár a napilapok mellékletével is tudunk biztosítani.

Természetesen termékeink online változatával még hatékonyabbá tudjuk tenni a reklámkampányokat.

Online portfóliónk naponta több mint 170 000 egyedi látógatót vonz, és megújult online felületeinken látogatói statisztikával igazolt megbízható online kampányokkal segítjük partnereinket.A borsonline.hu desktopon és mobil felületen egyaránt elérhető felület, naponta mindegy 100 000 látogatónak nyújt szórakoztató tartalmat. Látogatóink 53%-a nő, 28%-a diplomával rendelkezik. Naponta közel 40 000 fiatal követi a borsonline.hu tartalmát mobil felületről vagy tabletről. (userek 60%-a 15–49 éves korosztály)

Országos elérésű híroldalainkat önálló tematikával vásárlóképes látógatók tömegével egészítheti ki a szegmens második számú portáljával, az ingatlanbazár.hu-val. Nemcsak értékes oldallátogatókat, hanem speciális tematikus környezetet is kaphat ezzel az oldallal. Ha éppen keres, vagy éppen el- vagy bérbe adna ingatlant, vagy olyan terméke, szolgáltatása van, ami az ingatanok után érdeklődőket célozza, akkor a napilapok és magazinunk mellett megkerülhetetlen az Ingatlanbazar.hu. Kereskedelmi portálunk naponta 200 000 oldalmegtekintést ér el, így akár venne, akár eladna, a legjobb helyen jár.

Kulcsszavak használatával akár tematikus környezetben helyezheti el üzenetét. Kedvelt felület a PR-cikk megoldás, amely olvasóink között közkedvelt tartalom.

A hatékony kommunikációs kapmpány összeállításában tanácsadóink személyesen segítik a partnereink munkáját a megfelelő nyomtatott és online megoldások kiválasztásában.

* NOK - Olvasottság Kutatás 2017.Q2

Hirdetési kapcsolat

Lapcom Zrt. 1015 Budapest, Hattyú u. 14.
hirdetes@borsonline.hu
Tel.: +36-1-799-6300
Fax: +36-1-799-6401