Pallagi Ferenc korábbi vezérigazgató a felügyelőbizottság tagja és a Társaság tanácsadója lett. Andreas Merz vezérigazgató számos változást jelentett be az év elején.

2017. január 01.-től Pallagi Ferenc a Lapcom Kiadó Zrt. korábbi vezérigazgatóját a Társaság felügyelőbizottsági tagjának nevezték ki. A korábbi vezérigazgató tanácsadóként is segíti a Társaság működését.

Andreas Merz – január elsejétől pozícióban lévő – vezérigazgató az év elején személyi, szervezeti változásokat jelentett be.

A társaság felsővezetésében továbbra is Györke Zoltán kereskedelemért és marketingért felelős vezérigazgató-helyettes, valamint Nádori Péter tartalomért felelős vezérigazgató-helyettes felügyeli a területeket.

A vezérigazgató a társaság gazdasági igazgatójának kinevezte Rigó Juditot, a kiadó eddigi számviteli osztályvezetőjét. Az új gazdasági igazgató három és fél éve dolgozik a médiavállalatnál, korábban banki és kereskedelmi vállalatoknál töltött be számviteli vezetői és gazdasági igazgatói pozíciókat. Januártól a kiadó számviteli osztályvezetője a Pintér Katalin aki több éve dolgozik a kiadónál pénzügyi területen.

A kiadó regionális lapjainál egységesítésre kerültek a feladat és felelősségi körök, ahogy eddig Kóti Zoltán a Délmagyarországnál úgy a jövőben Nyerges Csaba a Kisalföldnél – a főszerkesztői feladatok megtartása mellett – egyben üzleti vezetőként felelnek a lapokért és egyéb kiadványaikért. Az új feladatkörben a főszerkesztők a szerkesztőségi munka mellett a terjesztési és hirdetési eredményekért és a marketing tevékenységért felelnek az adott márkáknál.

A Bors napilapnál, Borsonline.hu-nál és márkakiterjesztéseinél a főszerkesztőnek Szekeres Tamás eddigi felelős szerkesztőt nevezte ki a vezérigazgató. Kiss Eleonóra továbbra is lapigazgatóként dolgozik a Bors-termékekkel.

A Lapcom teljes nyomdai és minden telephelyére kiterjedő műszaki-, ellátási feladatait egy új pozícióban Szabady Balázs műszaki igazgató látja el.

Az új vezérigazgató a szervezeti változásokat egyrészről a Társaság működésének racionalizálásával, valamint a rugalmasabb, a termékekhez közeli döntéshozatallal indokolta.